Ouder-kind-adviseur

Even voorstellen: uw ouder- en kindadviseurs:

 Heb je vragen over de opvoeding of het opgroeien van je kind? Of heb je zorgen over de situatie thuis of op school? In Amsterdam is aan iedere school een Ouder- en Kindteam verbonden. Hier kan je altijd terecht, bijvoorbeeld bij de ouder- en kindadviseur die op vaste momenten aanwezig is op de basisschool van uw kind. De professionals van het Ouder- en Kindteam zijn onafhankelijk. Afspreken kan op school, in de wijk of thuis. De Ouder- en Kindadviseurs van onze school stellen zich graag aan u voor.

 Wij zijn Marjolein Hess en René Cox, de ouder- en kindadviseur voor u en uw kind. U kunt bij ons terecht met vragen of zorgen over opvoeden en opgroeien. Uw vragen kunnen gaan over uw kind (denk bijvoorbeeld aan eten, slapen, pesten, druk of juist teruggetrokken gedrag), de gezinssituatie (ruzie, scheiding of verlies) of ouderproblematiek zoals verslaving. Samen kijken we wat er speelt en wat bij jullie past. Wil je alleen wat informatie, advies of tips? Misschien een training voor je kind en/of uzelf als ouder? We bespreken het samen. In het Ouder- en Kindteam werken ook jeugdpsychologen, jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen.

 Loop eens bij ons binnen of maak een afspraak. Marjolein Hess en René Cox op zijn om de week op woensdagochtend (09:00 tot 12:00) aanwezig. Ook buiten deze momenten kunt u contact met ons opnemen aan de hand van onderstaande gegevens:

Marjolein Hess

M: 06 2118 2068

E: m.hess@oktamsterdam.nl

René Cox

M: 06 2850 2859

E: r.cox@oktamsterdam.nl

Je kan ook langsgaan bij het Ouder- en Kindteam in jouw wijk. Lees meer op oktamsterdam.nl. Hier kan je ook (anoniem) chatten, het adres opzoeken van het team in jouw wijk en meer. 

Je bent welkom!